0

Stanaři, kempaři nebo chalupáři? Máme ideální koberec pro každého!

Jak se může hodit koberec na dovolené?

Léto je tady a s ním přichází dovolená. Čas opustit své domovy a vydat se za dobrodružstvím, odpočinkem a novými zážitky. Ať už jste milovníci přírody, pláže nebo klidného venkovského prostředí, chcete si užít letní dny naplno. Každý stanař, kempař i chalupář potřebuje jiný druh vybavení, žádný by však neměl opomenout koberec. A tím nemyslíme létající koberec z pohádek, ale užitečný, praktický kousek, který sám o sobě také dokáže divy. Jak mohou koberce zpříjemnit vaši dovolenou a jaký typ je pro vás ten pravý?

Stanaři a milovníci pláží

Pokud se rádi vydáváte na dobrodružné výpravy se stanem, jsou pro vás ideální venkovní kusové koberce. Tyto lehké a snadno přenosné koberce se dají jednoduše vyprat a jejich použití je velmi univerzální. Můžete je rozložit jak do stanu, tak před stan, čímž si vytvoříte čisté a pohodlné místo na sezení či ležení. Navíc se skvěle hodí k moři jako podložka na pláž. Venkovní koberce nenasakují vlhkost a na pláži se tedy nenamočí, při odchodu z nich jednoduše setřepete písek, který zůstane na pláži a ve stanu bude čisto. A navíc do koberce můžete zamotat například nafukovací lehátko, které tak ochráníte před propíchnutím v kempu.

Díky jejich odolnosti a snadné údržbě si je rychle oblíbíte a zařadíte mezi must-have vaší letní výbavy.

Koberec do kempu ke karavanu, ale i stanu.

Kempaři a karavanisté

Pro kempaře, kteří preferují cestování s karavanem nebo obytným vozem, máme speciální venkovní rohože. Ty jsou navrženy tak, aby odolaly náročným podmínkám kempu a zároveň poskytly komfortní povrch před vstupem do karavanu. Rohože zajistí čistotu uvnitř vašeho pojízdného domova i pohodlné místo k posezení venku. Jsou snadno omyvatelné a odolné proti nečistotám, což je nezbytné pro pohodlné kempování. Při znečištění je ostříkejte hadicí a usušte na sluníčku. 

Chalupáři a milovníci venkova

Ti, kteří tráví léto na chalupě, často hledají praktická a cenově dostupná řešení, s jednoduchou údržbou a pěkným vzhledem. Levné koberce jsou pro chalupáře perfektní volbou, protože nabízejí širokou škálu designů a barev, které mohou oživit interiér každé chalupy. Jsou snadno udržovatelné, což je ideální pro venkovské prostředí, kde je větší pravděpodobnost znečištění. Navíc si můžete pořídit několik různých kusů a střídat je podle potřeby.

Levný koberec na chalupu

Ať už patříte do jakékoliv skupiny dovolenkářů, je důležité myslet na to, jak si co nejvíce zpříjemnit čas strávený mimo domov. Koberce jsou praktickým a estetickým doplňkem, tak neváhejte a vybavte se na letošní dovolenou tak, abyste si ji mohli užít naplno.